BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 100 EUR.

Pravila nagradne igre Novoletno obdarovanje

1. Organizator nagradne igre

Organizator nagradne igre je podjetje Pletisa d.o.o., Na lazah 1, 8330 Metlika (v nadaljevanju: organizator). Podjetje Meta Platforms, Inc. na nikakršen način ne sponzorira, potrjuje, upravlja ali je povezan s to nagradno igro. Vsi podatki in informacije, ki jih zahtevamo za udeležbo v nagradni igri, bodo posredovani organizatorju.

Namen nagradne igre je promocija blagovne znamke Pletisa.

2. Trajanje nagradne igre in lokacija

Nagradna igra traja od torka, 28. 12. 2021, do ponedeljka, 3. 1. 2022, na Facebook profilu Pletisa (www.facebook.com/pletisa) in Instagram profilu Pletisa (https://www.instagram.com/pletisa/).

3. Način sodelovanja v nagradni igri

Nakup ni pogoj za sodelovanje. 

V nagradni igri lahko sodelujejo vse fizične polnoletne osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji, ki so uporabniki Facebooka ali Instagrama ter sprejmejo pravila sodelovanja.

Ena oseba lahko sodeluje z enim ali več odgovori, torej večkrat.  

V nagradni igri sodeluje vsak, ki sledi Facebook ali Instagram profilu Pletisa, všečka in komentira objavo o nagradni igri. S tem potrjuje, da je seznanjen s pravili in pogoji nagradne igre.

4. Žreb nagrajencev, nagradni sklad in predaja nagrade

Žrebanje in objava zmagovalca bo v torek, 4. 1. 2022. Najprej se izžreba platformo, kjer se nagrada podeli, torej ali Facebook ali Instagram. Nato se žreb nagrajenca opravi z aplikacijo commentpicker.com.

Nagrajenec bo objavljen v isti objavi pod komentarji na Facebook in Instagram profilu Pletisa.

Nagrada je majica Inti v vrednosti 29,99 €, velikost in barvo izbere nagrajenec sam.

Nagrada v tej nagradni igri ni predmet obdavčitve.

O načinu prevzema nagrade se naknadno dogovori z organizatorjem nagradne igre. Če se nagrajenec v roku 7 dni po objavi ne oglasi, se ponovi žreb in celoten postopek.

5. Splošno o nagradah in nagrajencih

Rezultati so dokončni. Pritožba ni mogoča. Nagrade ni mogoče zamenjati za denar ali katerokoli drugo nagrado. Prenos nagrad na tretjo osebo ni možen.

Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če se ugotovi, da je uporabnik v igri sodeloval v nasprotju s pravili nagradne igre.

Za kakovost in lastnosti nagrad je odgovoren proizvajalec.

6. Reševanje pritožb

Za vse morebitne spore, nastale iz naslova nagradne igre, ki jih ni moč rešiti sporazumno, je pristojno sodišče v Novem mestu.

8. Končne določbe

Pravila nagradne igre pričnejo veljati 28. 12. 2021. V času trajanja nagradne igre so pravila na vpogled na spletni strani www.pletisa.si.

Organizator si pridržuje pravico spremembe pravil.

Za vsebino nagradne igre je odgovoren izključno organizator. Za vsa vprašanja, povezana z nagradno igro, se obrnite na elektronski naslov info@pletisa.si.

Datum: 28. 12. 2021

Pletisa d.o.o.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.